Käyttöehdot ja  tuotteen palautus

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojakäytätäntö tästä.

TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

Nouto J.J Training toimipisteestä tai sovitusta määränpaikasta.

Nouto 
Voit noutaa tuotteen J.J Training toimipisteestä sovittuna ajankohtana, tai toimittaja ja Asiakas voivat sopia keskenään mistä tuote noudetaan. Saat erillisen sähköpostin kun tilaus on kerätty ja valmiina noudettavaksi. Ota mukaasi kuvallinen henkilökortti, sekä kuitti maksetusta tuotteesta.

Palautus

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, J.J Training hyvittää koko myyntisumman asiakkaalle tai tai toimittaa tilalle oikean tuotteen. Mikäli haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, J.J Training veloittaa palautuksesta 5 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, kun vaihdetaan esimerkiksi tuote toiseen tuotteeseen tai jos tuote jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomaathan, että J.J Training ei tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta avatuille lisäravinteille. Paketin noutamatta jättäminen ei peruuta tilausta automaattisesti myöskään, kun toimitusvaihtoehdoksi.

Yhteystiedot

Tavoitat J.J Trainingin helpoiten yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla (janita@jjtraining.net) tai puhelimitse numerosta 0456387282 (ma-pe 10-16)

Maksutavat

Verkkopankkimaksu tai käteinen.