Ravintovalmennus


Ravintovalmennuksessa opit itse kokoamaan terveellisen ruokavalion täysin omien makumieltymysten ja -tottumusten mukaan.

Eihän kukaan voisi kovinkaan pitkään noudattaa ruokavaliota, jonka joku toinen on koonnut sinulle vieraista tai epämiellyttävistä ruoka-aineista.


Valmentajan rooli on auttaa sinua vaihtamaan yksittäiset ruoka-aineet tavoitteitasi tukeviin ruoka-aineisiin. Valmentaja antaa myös ohjeita terveellisten reseptien suhteen ja saattaa tutustuttaa sinut uusien tuotteiden käyttöön.

Valmennuksen alussa selvitetään sinun ongelmakohdat tai parannettavat asiat ruokailussa. Sen säännöllisyydessä, monipuolisuudessa, laadussa ja määrässä.

Valmennuksen alussa tehdään laaja-alainen esitietojen kartoitus, jotta sinua voidaan parhaiten ohjata kohti itsellesi asettamia tavoitteita. On tavoitteesi sitten painonpudotus tai muu elämäntapamuutos.

Kukaan ei pysty muuttamaan ruokavaliota kerralla täysin uudenlaiseksi. Se ei olekaan tarkoitus. Valmennuksessa keskitytään yhteen tai muutamaan korjattavaan asiaan kerrallaan. Tällä pyritään siihen, että sinun on mahdollista oppia uusia toimintatapoja oman ruokailun suhteen.

Ravintovalmennuksessa opit kokoamaan oman ruokavaliosi niin, että se tukee tavoitteitasi.

Opit laihtumaan ilman kaloreiden laskentaa sekä valitsemaan ruokalautasellesi ravintorikkaita aineksia oikeat määrät omien makumieltymyksiesi mukaan.

Ravintovalmennuksen avulla saat pysyvän muutoksen aikaiseksi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä!