TULOKSIIN KOVALLA TYÖLLÄ!

DON'T STOP WHEN IT HURTS, STOP WHEN YOU'RE DONE!

Olen 34v Rovaniemeläinen Personal Trainer / Fitnessvalmentaja. Valmennustoimintani on pääsääntöisesti keskittynyt kuntosaliharjoitteluun, joka onkin yhdistettynä oikeanlaisen ruokavalion kanssa yksi parhaista keinoista muokata kehoa. Valmennusosaamista löytyy siis lihasmassan lisäämisestä rasvamassan vähentämiseen, elämäntaparemontista kiinteytymiseen, asiakkaan tavoitteiden mukaan. 

Olen Suomen Fitnessurheilu ry:n I-tason Fitnessvalmentaja. Treenaaminen on itsellenikin tuttua puuhaa, harrastan kuntosalia ja olen kilpaillut bodyfitneksessä, myös tulevaisuudessa. Ryhmäliikuntatunneilla minut voi myös nähdä eri saleilla ohjaajan roolissa, lajeinani on mm. Bodycombat, Bodypump, Bodybalance ja erilaisia omia tunteja.

Valmentajana olen määrätietoinen, tsemppaava ja sopivan vaativa, myös rennolla tavalla. Lempeä puolikin löytyy ja kuuntelen asiakasta, aina ei mene putkeen mutta autan sinua eri elämäntilanteissa ja yhdessä ratkotaan keinot jotta päästään tuloksiin. Oman lajini kautta tiedän mitä tulosten saavuttaminen vaatii, vaikka se ei aina helppoa olekkaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, enää ei tarvitse kuin pysyä suunnitelmassa.

Olipa tavoitteenasi lihasmassan lisäys, rasvamassan vähentäminen, kiinteytyminen, elämäntaparemontti tai mikä tahansa, tee päätös ja aloita matka kohti unelmiesi kroppaa, autan sinua siinä! Ota rohkeasti yhteyttä TÄSTÄ.  


Laitahan Instagram- ja Facebook-tilini seurantaan, niin pysyt ajantasalla! ;)
OTA YHTEYTTÄ!